Бунт

У првој децембарској емисији Бунт: утисци са првог концерта серијала "Бунт Рок Фестивал у Фесту", премијера новог спота "Гоблина", бендови који ће наступити на концертима "Бунт рок фестивал у Вршцу", о другом албуму групе "Кора", новом споту Зорана Стефанова и бенда "Исказ"... Сазнаћете и зашто се на сцену вратила Дуња Дачић "Dojo" и наравно - проглашавамо кога сте изабрали за хит месеца новембра "Топ Листе Бунт"!

Концерти, под заједничким назовом "Бунт Рок Фестивал у Фесту", одржаваће се једном месечно, у земунском клубу "Фест". Ту концертну серију недавно су отворили "Вива Вопс" (победници 3. Бунт Рок Фестивала) и финалисти овогодишњег, петог издања БРФ- групе "Wajz" и "Логичка Грешка".

За младе бендове је изузетно значајно да добијају што више прилика за представљање новој публици, нарочито у другим срединама у односу на оне из којих потичу или где најчешће свирају. Након летњих фестивала "Rock Village" и "Belgrade Beer Fest", мисија Бунт Рок Фестивала се наставља и то - у Вршцу.

У клубу "Студио", спортско-пословно-забавног центра "Millennium" у Вршцу, ће у петак и суботу (6. и 7. децембра) бити одржана два концерта "Бунт Рок Фестивал у Вршцу".

Публици ће се представити осам БРФ бендова: "Лагана Среда", "Вива Вопс", "„Дингоспо Дали", "Empathy Soul Project", "Кора", "ZeroTwo", "5 минута славе" и "Natalée".

Новинарска екипа Бунт-а била је и у београдском уметничком кварту у Цетињској улици, на промоцији другог албума "Коме да признам" групе "Кора" (другопласирани бенд првог Бунт Рок Фестивала РТС-а). Нови музички материјал је резултат сарадње са продуцентом Оливером Јовановићем и издавачком кућом "Менарт".

Поводом новог спота "Време покаже", који најављује албум "Лавиринат", разговарали смо са Зораном Стефановим, фронтменом бенда Исказ.

Велико нам је задовољство да ћемо управо у емисији Бунт премијерно приказати и нови спот Гоблина за нумеру "Ти си тај".

Пракса емисије Бунт је и промоција младих, перспективних бендова и кантаутора. У том духу, гошћа је била новосадска кантауторка која се након дуже паузе вратила на сцену, Дуња Дачић "Dojo".

У овој емисији проглашавамо и хит месеца новембра Топ Листе Бунт, којег сте ви изабрали.

Бунт је једна од малобројних рок емисија у историји Радио-телевизије Србије која траје у континуитету 17 година. Мисија ове јединствене емисије је обнављање и формирање нове и квалитетне музичке сцене у Србији, афирмација младих музичара и аутора, али и едукација публике кроз промовисање садржаја са смислом.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Стефан Јовчић и Катарина Вујовић
Редитељ: Јован Бачкуља

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару