Бунт

Тим "Бунт Рок Фестивала" и емисије "Бунт", са задовољством најављује престојећи, изузетно значајан догађај у децембру: Бунт Рок Фестивал у "Millenniumu"! У петак и суботу, 6. и 7. децембра у Вршцу, публици ће се представити чак 8 бендова "Бунт Рок Фестивала".

О значају промоције и уступању шансе за афирмацију квалитетним младим музичарима, за Бунт је говорио директор установе "Millennium centar", Срђан Пртљага.

Спремили смо за вас и специјалну репортажу о легендарној групи "Deep Purple", уочи њиховог концерта Београду. О овом антологијском бенду, за Бунт су говорили: Никола Чутурило, Алекса Недић ("Визељ") и Стефан Никетић ("Лагана Среда").

Ђорђе Стијеповић је познати контрабасиста, композитор и певач из Београда, који већ дуго живи и ради у Лос Анђелесу. Тренутно је на европској турнеји са сајкобили бендом "Tiger Army". У Београд долази да прими награду "Војин Драшкоци" али и да наступи на концерту са Василом Хаџимановим, Александром Седларом и Предрагом Милутиновићем.

Награду "Повеља са статуетом Војин Малиша Драшкоци" установило је пре седам година удружење World music асоцијација Србије, са циљем да подстиче, популаризује и развија музички полижанр world music у Србији али и да и оживљава сећање на професора Војина Драшкоција, који је био српски џез музичар, контабасиста, композитор, аранжер и музички педагог.

Млади састав "КОИКОИ" је недавно имао запажен наступ на фестивалу "Хали Гали". Са Марком Грабежом, вокалом и гитаристом овог бенда, разговарали смо о њиховој музици и споту за песму "Бог те убио", који се уврштен на јединственој компилацији "Музичка атракција". Предстоји промоција и овог музичког издања, такође у продукцији "Хали Галија".

Марко Радојковић представник асоцијације "Кишобран" (која промовише независну културу и уметност), позвао нас је на 3. "Huteneni Fest", где ће наступити Милан Главашки, "Бернаyс Пропаганда", "Бохемија" и "Consecration".

Пратите Бунт и ове среде и погледајте које смо још атрактивне и важне догађаје издвојили за вас.

У последњем новембарском издању емисије, сазнаћете и која песма је Хит новембра Топ Листе Бунт.

Бунт је музичка емисија која траје у континуитету 17 година. Утицај емисије је изузетан и недвосмислено значајан за формирање музичке сцене у Србији, афирмацију нових музичара и аутора, те доприноси едукацији и наравно сталном, актуелном информисању публике о квалитетним садржајима са смислом.

Аутор емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Катарина Вујовић и Стефан Јовчић

Редитељ: Јован Бачкуља

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару