Читај ми!

Гастрономад

Новогодишња буткица

Новогодишња трпеза подразумева празничну атмосферу, традиционална јела и добро расположење. Она захтева и посебну припрему за домаћицу и домаћина. Свако има своје фаворите, а наш гастрономад Никола Вучковић предлаже нешто сасвим ново – новогодишњу буткицу, послужену са топлим сосом од рена и салатом од печених паприка са парадајзом и луком.

Уз лепе жеље, верујемо да ће се свима допасти нови укуси и занимљива прича о новогодишњим обичајима. Пријатно гледање!

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом