Фудбал - ЛШ: Барселона - Бајерн Минхен

Када у среду увече изађу на стадион Луис Компанис (бивши Монжуик) један наспрам другог појавиће се два бивша првака Европе која желе да се врате на трон. Можда већ ове сезоне. Није то једино што спаја Барселону и Бајерн. 

Нови тренер Барселоне Ханси Флик освојио је са Бајерном њихову претходну титулу првака Европе. Ово ће бити 16. пут да се тимови сусрећу у овом такмичењу, а иако Барселона игра феноменално ове сезоне, изгубили су само једну утакмицу у првенству, и једну у Лиги шампиона (пораз од Монака на гостовању), чињеница је и да су против Бајерна победили у само 2 од прошлих 15 утакмица. Осим тога нису победили немачког противника у прошлих седам сусрета. 

Барселона је водећи тим у Шпанији, Бајерн у Немачкој. И Бајерн има један пораз у прошла два кола Лиге шампиона (на гостовању Астон Вили). Али оба тима расположена улазе у меч, јер су за викенд победили и наставили добру форму. Свакако, предвидети исход утакмице је јако тешко, јер су оба тима крцата талентованим играчима. И наравно тренерима. Бајерн од ове сезоне предводи Винсен Компани, па ће ово бити не само судар талената, већ и тренера који имају велики мотив да повећају шансе да се пласирају у нокаут фазу такмичења.

Среда, 21.00, РТС 1, стадион Луис Компанис, Барселона, 3. коло Уефа Лиге шампиона 24/25, Барселона - Бајерн Минхен.

Коментатор је Александар Стојановић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи