Читај ми!

Гастрономад

Израелска мешавина укуса

Гастрономади тврде да не постоји шанса да неко у Израелу остане гладан. Израелска кухиња занимљива је мешавина јела са свих страна света. Најпопуларнији су традиционални специјалитети, а модерни шефови све чешће на меније уводе рецепте њихових бака или локалну и уличну храну, али спремљену на модеран начин.

Наш гастрономад Никола Вучковић угостио је чувеног кувара Мајкла Каца, који је водио више ресторана са Мишелиновим звездицама, а предавао је и у школи Кордон блу у Лондону и од њега научио како се припрема фалафел од киное са салатом и тахини сосом и рибљи кебаб са печеним луком и парадајзом у араку. Пријатно гледање!

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње