Читај ми!

Гастрономад

Израелска мешавина укуса

Гастрономади тврде да не постоји шанса да неко у Израелу остане гладан. Израелска кухиња занимљива је мешавина јела са свих страна света. Најпопуларнији су традиционални специјалитети, а модерни шефови све чешће на меније уводе рецепте њихових бака или локалну и уличну храну, али спремљену на модеран начин.

Наш гастрономад Никола Вучковић угостио је чувеног кувара Мајкла Каца, који је водио више ресторана са Мишелиновим звездицама, а предавао је и у школи Кордон блу у Лондону и од њега научио како се припрема фалафел од киное са салатом и тахини сосом и рибљи кебаб са печеним луком и парадајзом у араку. Пријатно гледање!

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом