Читај ми!

Један добар дан

Овог четвртка донисмо обиље занимљивих, инспиративних, али и узбудљивих прича намењених онима са авантуристичким духом. Ни одлична музика неће изостати. Останите са нама.

О правој љубави нам већ неколико деценија пева група "Неверне бебе". Њихов последњи студијски албум "Ходај" је освојио мноштво награда у земљи и региону: проглашен је за албум године, најбоље испродуциран албум, на њему је и најбоља песма године, а "Неверним бебама" је додељена "Златна плоча" ПГП РТС-а, за укупан допринос музици. Овог четвртка ће бити наши гости.

У "Једном добром дану", доносимо причу о историји венчаница, а заједно ћемо правити и бидермајер. Говоримо о септембру, као месецу венчања, месецу у коме се роди највише беба, али с друге стране, и месецу у којем, како статистика показује, велики број парова одлучује да се разведе. Шта је потребно за дуготрајан и срећан брак, постоји ли уопште право време за изговарање брачних завета, због чега најчешће настају несугласице у браку које доводе до његовог краха, када је могуће спасити љубав, а у којим ситуацијама је развод ипак прихватљивије решење. Питамо психолога Дуњу Илић и психотерапеута Стојана Мишића.

Угостићемо Зорју Пајић, младу даму, која је својим талентом, искреношћу и гласом освојила срца многих. Са њом причамо о љубави, плановима, новим песмама, животу у Немачкој и многим другим темама.

Петочлана породица Сандић је пре 2 године за 34 дана бициклима прешла 1.300 километара од Ковачице до Магадина у Швајцарској, од којих су 30 ноћи провели под ведрим небом. Крајем јуна ове године су кренули на пут дуг чак 2.500 километара, и из Србије стигли у Шведску, одакле су се вратили пре неки дан. Утисци са путовања се још слежу, а ми смо нестрпљиви да их чујемо. У студио "Једног доброг дана" стижу тата Драган, мама Биљана и ћерке Теодора, Софија и Искра.

Трећа сезона серије "Калкански кругови", се од 31. августа емитује сваког викенда на РТС 1 после Другог дневника. О коначном затварању Калканских кругова у финалним епизодама нам говоре чланови екипе серије.

Уредник емисије: Ивана Миленковић

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи