Читај ми!

In corpore sano

Ана Ђурић Констракта гошћа је Културног дневника поводом првог солистичког концерта у Београду након две деценије каријере.

У емисији говоримо о избору за чланство и предстојеће програме представљене на годишњој конференцији у Српској академији наука и уметности.

Наша тема су и традиционални фестивал Мокрањчеви дани у Неготину, као и нови програм Културног центра Београда - "Teen Kino".

На паралелним изложбама у Галерији Факултета ликовних уметности и Галерији УЛУС изложено је 20 графика - дрвореза великог формата Димитрија Пецића, у Задужбини Доситеја Обрадовића говорило се о књизи "Сазвежђа Павла Соларића: у потрази за савршеном прошлошћу Словена" Персиде Лазаревић ди Ђакомо.

У рубрици "Свет" наша тема је реконструкција катедрале у Утрехту.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија… Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Шимон Цубота

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?