Читај ми!

Јутарњи програм

О Бори Ђотђевићу као песнику, Чачанину, куму, другару, инспирацији и идолу говориће Зоран Дашић и Радоман Кањевац.

Небески тркачи, пилоти параглајдера, пливачи на отвореним водама, кајакаши и брдски бициклисти такмичили су се на трци "4 елемента“. Како је све изгледало на Ртњу?

О новим изазовима ђака, проблемима људи са севера Косова и Метохије, који су остали без посла, о рок легенди и песнику, Бори Ђорђевићу, у Темама дана говориће Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности.

Да ли ће Украјина на крају године да обустави слање руске нафте и гаса у Европску унију преко својих цевовода? Како ће да се одрази на снабдевање Србије гасом и нафтом? Наши гости биће Јелица Путниковић, оснивач портала Енергија Балкана и Томислав Мићовић, генерални секретар Удружења нафтних компанија Србије.

Вечерас, у 20 часова и 45 минута, на Стадиону Рајко Митић, почиње нови такмичарски циклус за нашу фудбалску репрезентацију, почиње Лига нација. Директан пренос утакмице је на нашем Првом програму. Да ли Србија може боље и успешније на великим такмичењима? Раде Богдановић ће бити са нама.

Навигација кроз пустињу Марока, прелазак планинских ланаца и вожња преко различитих терена. Кроз живи песак, дубоко блато и неприступачне стеновите терене... Шта још очекује студенте из Новог Сада сазнаћемо после пола 10.

Како би могао да се проведе викенд у позно лето у Србији? Наше данашње препоруке су Фрушка Гора и Хомоље. Зашто? Проверите после 10 сати.

Наш гост при крају емисије је Милан Ђурђевић, лидер групе Неверне бебе. Говориће и о Бори, али и о првом концерту који су Неверне бебе имале у Хрватској.

уредник Душица Тасић

водитељ Бојана Марковић

 

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару