Читај ми!

Ко то васпитава децу у саобраћају?

Почиње нова школска година, а то значи да ће се ових дана сви бавити дечијом безбедношћу. Међутим, да ли безбедност деце зависи од закона, да ли зависи од кампања и реклама, можда од школе, или зависи од нечег сасвим другог?

Данашња емисија САТ жели да из другог угла сагледа проблем и пружи одговор који ће многе наљутити, многе натерати да коментаришу, али ћемо коначно погледати истини у очи. Кроз реалне примере видећете зашто деца изнова израстају у проблематичне младе возаче или некултурне искусне шофере. Где лежи решење? Видећете и савете за младе возаче који, надамо се, још нису стекли лоше навике.

Такође, видећете и нове кандидате за "Српски аутомобилски трофеј“, а у рубрици "Представљамо“ детаљно су тестирали џили "кулреј“, нови мали СУВ кинеске компаније Џили који се намеће као атрактивна понуда међу малим породичним аутомобилима.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.05 ч на Првом програму.

 

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару