Читај ми!

Јутарњи програм

Ексклузивно о томе како му је било на дочеку шампиона, али и о данима у Паризу, где је прво освојио титулу олимпијског првака, а онда био најгласнији навијач Србије, говори нам Дамир Микец. Дамир ће бити у студију после 10 сати.

Да ли су врућине утицале на већу потрошњу струје? Шта доноси електро-енергетском систему блок Б3 у Термоелектрани Костолац? Како појачана напетост на Блиском истоку утиче на цене нафте? О енергерским темама говори нам Јелица Путниковић, оснивач портала Енергија Балкана.

Најављивано је да ће од данас Србија бити у новом топлотном таласу. Негде се очекује и 41 степен. Слично ће бити до краја недеље. Шта нам доноси "Луцифер", како већина зове нови топлотни талас? Са нама ће бити Слободан Совиљ, хидрометеоролог Републичког хидрометеоролошког завода.

Говорићемо још о свечаном дочеку наших шампиона. Али, ово је прилика и да се подсетимо да су се први пут на чувеном балкону појавили кошаркаши Југославије 1995. године - када је почела традиција.

Нека храна буде лек и лек нека буде храна, говорио је Хипократ. Које воће и поврће заиста има лековита својства откривамо у нашој редовној рубрици уторком Тајна биља.

Корал Мизрахи је глумица, дуже од 2 године живи у Београду. Тренутно можемо да је видимо у научно-фантастичној серији Арк. Корал нам открива како је љубав довела у Београд, коју нашу храну воли, да ли јој је тежак српски језик?

Од 15. до 19. августа у Ужицу се организује Међународни дечији фестивал фолклора "Лицидерско срце". О томе после пола 10.

Највише признање, Награду за животно дело, за допринос развоју флауте у Кини у последњих 20 година, добио је Љубиша Јовановић. Љубиша је наш гост при крају емисије.

уредник Душица Тасић

водитељ Гордана Стијачић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи