Читај ми!

Колико сати треба за 1.500 km на струју кроз Србију?

Екипа емисије САТ кренула је на пут који, на први поглед, изгледа немогуће – да обиђе 1.500 km за најкраће могуће време, уз поштовање саобраћајних прописа, и то кроз Србију.

Први предуслов овог истраживања јесте да путовање обухвати што више градова, читаву земљу, уколико је могуће. Други предуслов јесте управо трка са временом јер је ово симулација далеког путовања на коме возач нема луксуз да троши десетине сати на одмарање. Управо зато дали су себи задатак да се ни на једном пуњачу за струју не задржавају дуже од 10 до 20 минута.

Како је протекао овај задатак, да ли су успели, за колико сати су прошли читаву земљу? Како је текло планирање пута, колико је све то коштало и да ли је у нашој земљи могуће путовати са истока на запад, са севера на југ само на струју? Одговори вас чекају у наредној емисији САТ.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.10 ч на Првом програму.

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво