Читај ми!

Зашто је храна у Србији скупа

Да, цене хране у Србији скупље су него у региону, изјавила је недавно гувернерка Јоргованка Табаковић.

Зашто је храна код нас скупа, шта се дешава у производном ланцу од произвођача, па до рафа у трговини? Ко у том ланцу највише зарађује, а ко губи? Ако инфлација пада, да ли смо појефтињења увезли споља, или смо раст цена успорили изнутра? Колико је томе допринела акција боља цена?

За Око говоре:

Томислав Момировић, министар унутрашње и спољне трговине

Жаклина Стојановић, декан Економског факутета у Београду

Александар Милошевић, новинар "Нове економије"

Аутор емисије: Аница Телесковић

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње