Читај ми!

Заједно смо јачи

Сваки крај у Србији препознатљив је по ономе што се у њему гаји и производи. У рејонизацији производње најважнија је организација и удруживање. О свему овоме у емисији Знање имање говоре:

Марко Марић, директор “Златиборског Еко-аграра - како окупити произвођаче једног краја под етикету ”добро са Златибора”.

Милош Зарић произвођач говеђе пршуте из Мачката - како бити добар међу најбољима.

Сара Милуновић из Београда - међу првима код нас почела са узгајањем микробиља.

Татјана Влашкалин из Новог Бечеја - о Бисерном острву, чаролији која још увек траје.

Милан Станчев, у сусрет Светом Трифуну - о вину као радости и инспирацији.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић, Надежда Чапеља

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару