Читај ми!

Заједно смо јачи

Сваки крај у Србији препознатљив је по ономе што се у њему гаји и производи. У рејонизацији производње најважнија је организација и удруживање. О свему овоме у емисији Знање имање говоре:

Марко Марић, директор “Златиборског Еко-аграра - како окупити произвођаче једног краја под етикету ”добро са Златибора”.

Милош Зарић произвођач говеђе пршуте из Мачката - како бити добар међу најбољима.

Сара Милуновић из Београда - међу првима код нас почела са узгајањем микробиља.

Татјана Влашкалин из Новог Бечеја - о Бисерном острву, чаролији која још увек траје.

Милан Станчев, у сусрет Светом Трифуну - о вину као радости и инспирацији.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић, Надежда Чапеља

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње