недеља, 11. феб 2024, 11:00
Заједно смо јачи
Сваки крај у Србији препознатљив је по ономе што се у њему гаји и производи. У рејонизацији производње најважнија је организација и удруживање. О свему овоме у емисији Знање имање говоре:
Марко Марић, директор “Златиборског Еко-аграра - како окупити произвођаче једног краја под етикету ”добро са Златибора”.
Милош Зарић произвођач говеђе пршуте из Мачката - како бити добар међу најбољима.
Сара Милуновић из Београда - међу првима код нас почела са узгајањем микробиља.
Татјана Влашкалин из Новог Бечеја - о Бисерном острву, чаролији која још увек траје.
Милан Станчев, у сусрет Светом Трифуну - о вину као радости и инспирацији.
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић, Надежда Чапеља
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари