Читај ми!

Заједно смо јачи

Сваки крај у Србији препознатљив је по ономе што се у њему гаји и производи. У рејонизацији производње најважнија је организација и удруживање. О свему овоме у емисији Знање имање говоре:

Марко Марић, директор “Златиборског Еко-аграра - како окупити произвођаче једног краја под етикету ”добро са Златибора”.

Милош Зарић произвођач говеђе пршуте из Мачката - како бити добар међу најбољима.

Сара Милуновић из Београда - међу првима код нас почела са узгајањем микробиља.

Татјана Влашкалин из Новог Бечеја - о Бисерном острву, чаролији која још увек траје.

Милан Станчев, у сусрет Светом Трифуну - о вину као радости и инспирацији.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић, Надежда Чапеља

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара