Читај ми!

Гост Маја Оџаклијевска

"Научила сам да прихватам живот" каже на почетку интервјуа Маја Оџаклијевска у емисији, "ТВ лица... као сав нормалан свет".

Популарна певачица која се опростила од музичких наступа, повукла се у мирно село у околини Велике Плане. Дочекала је Тању Петернек уз широк осмех и похвалила се баштом коју негује, парадајзом који не прска јер га штити коприва која ту расте, говорећи о слободи коју осећа и томе да најзад живи живот који је одабрала.

Од приче о каријери и песмама које су постале евергрин, Маја радије као тему бира причу о породици, о ћеркама, њиховом одрастању и њиховим породицама, али најнежније приче посвећене су унуку Луки, о прихватању аутизма, начину на који је покушала да му помогне, о песмама које заједно певуше, о Моцарту и пет година које је провела сама са њим и због чега се преселила из града дајући унуку ширину, двориште и љуљашку коју је желео.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено