Читај ми!

Гост Маја Оџаклијевска

"Научила сам да прихватам живот" каже на почетку интервјуа Маја Оџаклијевска у емисији, "ТВ лица... као сав нормалан свет".

Популарна певачица која се опростила од музичких наступа, повукла се у мирно село у околини Велике Плане. Дочекала је Тању Петернек уз широк осмех и похвалила се баштом коју негује, парадајзом који не прска јер га штити коприва која ту расте, говорећи о слободи коју осећа и томе да најзад живи живот који је одабрала.

Од приче о каријери и песмама које су постале евергрин, Маја радије као тему бира причу о породици, о ћеркама, њиховом одрастању и њиховим породицама, али најнежније приче посвећене су унуку Луки, о прихватању аутизма, начину на који је покушала да му помогне, о песмама које заједно певуше, о Моцарту и пет година које је провела сама са њим и због чега се преселила из града дајући унуку ширину, двориште и љуљашку коју је желео.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво