Читај ми!

Зима

Ове зиме имали смо све, температуре од минуса до пролећног плуса - дубок снег и сунчане дане.

О томе шта нам дају клима и географија а шта ми од ње добијамо у овој емисији Знања имања говоре:

Никола Брковић, вишеструки победник Пршутијаде у Мачкату - зашто су говеђа, свињска и ужичка кобасица бренд златиборског краја.

Милан Марјановић из села Мушвете - о изазовима органске производње млека и како искористити природне ресурсе.

Ивана Поповић, државни секретар у Министрству пољопривреде - О буџету, е-аграру и како то Србија има најјефтинији новац за пољопривреду у Европи?

Весна Алавања - зашто се одлучила да под Космајем узгаја конопљу и просо и узгоји кућу у којој се добро дише.

Милица Ђорђевић - инжењер органске пољопривреде, вратила се у родно село, има идеју како да споји љути џем од малина, качкаваљ са чоколадом и туристе из целог света.

Новинари: Драгана Попов, Мр Љиљана М. Петровић, Јелена Вукобрат

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње