недеља, 22. јан 2023, 11:00
Будимо повезани
Ширење понуде, богат асортиман и боља доступност неопходан су подстицај за сваког произвођача. Бирајмо локално, једимо домаће требало би да повеже све од купца у великим градовима до понуде у туристичким центрима.
О овим и другим темама у емисији Знање имање говоре:
Ана Марковић, директорка туристичке организације Ваљево како је дивчибарска пијаца спојила туристе са локалним произвођачима.
Димитрије Суџум, о планинском доручку на ски стази Црни врх и пити од боровница која враћа у детињство.
Милован Николић из села Зарубе, пионири сеоског туризма у ваљевском крају - шта су нови изазови.
Никола и Марија Лазић из села Катрга, зашто су београдски асфалт мењали за дедино имање и има ли математике у свињарству када се круг од прасилишта до товљеника затвори.
Недељко Радовић, менаџер пројекта Моравски маркет. Зашто је важно куповати локално произведену храну и како су се за заједнички пласман одлучили чачански произвођачи.
Екипа Знања имања наставља путовање, бележимо шта радује а шта мучи наше домаћине.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари