недеља, 31. јул 2022, 11:00
Беремо плодове нашег знања!
Постоји време за садњу, време заливања, ђубрења и време када сваки плод мора да се убере. Беремо плодове нашег рада, резултате нашег знања, временских прилика и организације.
Зато у овом издању Знања имања говоре:
Ана Никодијевић из села Овсиште - како спаковати овогодишњи род у флаше и теглице који чува наше здравље током целе године.
Момчило Пауновић са Рудника - где је настала шљива ранка и зашто је боровница дружељубива воћка.
Милорад Дамјановић - како га је љубав према коњима задржала у селу поред Ваљева, а ту љубав дели са свима на ранчу Хармонија.
Горан Јованкић - како су се сложили Шумадија и Срем у игри и песми.
Драгољуб Миловановић из Новог Сланкамена - дугу традицију воћарства чува упркос изазовима тржишта. Воћњак са погледом на ушће Тисе у Дунав одмара и душу и тело.
Драгана Панић - како је пустињска ружа под Тителским брегом постала уносан породични бизнис.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана В.Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари