Читај ми!

Беремо плодове нашег знања!

Постоји време за садњу, време заливања, ђубрења и време када сваки плод мора да се убере. Беремо плодове нашег рада, резултате нашег знања, временских прилика и организације.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Ана Никодијевић из села Овсиште - како спаковати овогодишњи род у флаше и теглице који чува наше здравље током целе године.

Момчило Пауновић са Рудника  - где је настала шљива ранка и зашто је боровница дружељубива воћка.

Милорад Дамјановић - како га је љубав према коњима задржала у селу поред Ваљева, а ту љубав дели са свима на ранчу Хармонија.

Горан Јованкић - како су се сложили Шумадија и Срем у игри и песми.

Драгољуб Миловановић из Новог Сланкамена - дугу традицију воћарства чува упркос изазовима тржишта. Воћњак са погледом на ушће Тисе у Дунав одмара и душу и тело.

Драгана Панић - како је пустињска ружа под Тителским брегом постала уносан породични бизнис.

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана В.Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње