недеља, 30. јан 2022, 11:00
Креативна будућност
Производња хране високог квалитета и ИТ сектор - ту су наши потенцијали, и ту смо баш добри. Ако се кроз економију опште добробити ускладимо са самим собом, социјалном заједницом и природом - онда ће наша буднућност да буде креативна, одговорна и лепа.
Зато у овом издању Знања имања говоре:
Стручњаци Beehold - љубав према пчелама и нови м технологијама створила је "један клик до меда".
Зорица Радишић из Чуруга, четврта генерација у производњи ролованог сира - иновацијом отворила врата света.
Млекара Каролина Стаменковић основала женску задругу органске производње "Дарове Лужнице" - боре се за своје место и у селу Горчинци и наравно на тржишту.
Милош Танасковић, новинар из великог искуства са терена написао књигу. Нас занима шта пише о пољопривреди.
Драган Даниловић из Пријевора код Чачка - позива произвођаче кајсије у удружење. Модел опстанка Врачара.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Љиљана Петровић, Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари