Читај ми!

Креативна будућност

Производња хране високог квалитета и ИТ сектор - ту су наши потенцијали, и ту смо баш добри. Ако се кроз економију опште добробити ускладимо са самим собом, социјалном заједницом и природом - онда ће наша буднућност да буде креативна, одговорна и лепа.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Стручњаци Beehold - љубав према пчелама и нови м технологијама створила је "један клик до меда".

Зорица Радишић из Чуруга, четврта генерација у производњи ролованог сира - иновацијом отворила врата света.

Млекара Каролина Стаменковић основала женску задругу органске производње "Дарове Лужнице" - боре се за своје место и у селу Горчинци и наравно на тржишту.

Милош Танасковић, новинар из великог искуства са терена написао књигу. Нас занима шта пише о пољопривреди.

Драган Даниловић из Пријевора код Чачка - позива произвођаче кајсије у удружење. Модел опстанка Врачара.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Љиљана Петровић, Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом