Читај ми!

Будимо одговорни

Јесен лагано, чаробним бојама украшава наша брда и долине, винограде, воћњаке, баште. Ми убиримо плодове, варљивог пролећа и врелог лета. Спремамо зимницу и правимо планове за нови циклус.

Ваљало би да узмемо у обзир климатске промене, потребе тржишта и стварамо свест да морамо да будемо одговорни. Зато што производња хране директно утиче на здравље земљишта, воде, ваздуха, биља ,животиња и људи. Баш о томе у овом издању Знања имања говоре:

Миодраг Крсмановић из винарије Тарпош код Аранђеловца мисли да је на првом месту став, па онда знање и вештине на путу ка успеху.

Синиша Попов са Фрушке Горе из винарије Киш, чува нове укусе старих времена, и осваја европско тржиште.

Вања Стојановић из Крагујевца, ствара хармонију укуса тако што спаја бакине рецепте и нове технологије.

Јелена Обрадовић, скоро 30 година живи у складу са природом. Свој дом код Аранђеловца дели са даровитим људима из целог света.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар: Драгана Попов

 

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње