Читај ми!

Здрави залогаји

Здравље - поново главна тема. За имунитет је важно и како живимо и шта једемо, и какве су нам мисли.

Да храна буде лек а лек храна - ваљало би да негујемо добар квалитет земљишта воде и ваздуха, и да воде рачуна о добробити животиња. О томе у овом издању Знања имања говоре:

Драгана Мркић - дошла је у Кремна, донела дух Далмације и гости путнике из целог света.

Јасмина и Мома Радуловић из села Росице код Крушевца - спојили су природу и традицију у укусне залогаје.

Жаклина Радуловић из Бора - открила је дарове свог окружења и основала удружње "Гљиварка.

Професорка Татјана Бранков - претворила је је теорију у праксу, па на Космају подиже банку гена која чува отпорност за нове генерације.

Славко Лукић директор Регионалне развојне агенције Златибор - доказује да је историјско наслеђе важна карика за развој еко-етно туризма.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом