Читај ми!

Здрави залогаји

Здравље - поново главна тема. За имунитет је важно и како живимо и шта једемо, и какве су нам мисли.

Да храна буде лек а лек храна - ваљало би да негујемо добар квалитет земљишта воде и ваздуха, и да воде рачуна о добробити животиња. О томе у овом издању Знања имања говоре:

Драгана Мркић - дошла је у Кремна, донела дух Далмације и гости путнике из целог света.

Јасмина и Мома Радуловић из села Росице код Крушевца - спојили су природу и традицију у укусне залогаје.

Жаклина Радуловић из Бора - открила је дарове свог окружења и основала удружње "Гљиварка.

Професорка Татјана Бранков - претворила је је теорију у праксу, па на Космају подиже банку гена која чува отпорност за нове генерације.

Славко Лукић директор Регионалне развојне агенције Златибор - доказује да је историјско наслеђе важна карика за развој еко-етно туризма.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње