недеља, 12. сеп 2021, 11:00
Здрави залогаји
Здравље - поново главна тема. За имунитет је важно и како живимо и шта једемо, и какве су нам мисли.
Да храна буде лек а лек храна - ваљало би да негујемо добар квалитет земљишта воде и ваздуха, и да воде рачуна о добробити животиња. О томе у овом издању Знања имања говоре:
Драгана Мркић - дошла је у Кремна, донела дух Далмације и гости путнике из целог света.
Јасмина и Мома Радуловић из села Росице код Крушевца - спојили су природу и традицију у укусне залогаје.
Жаклина Радуловић из Бора - открила је дарове свог окружења и основала удружње "Гљиварка.
Професорка Татјана Бранков - претворила је је теорију у праксу, па на Космају подиже банку гена која чува отпорност за нове генерације.
Славко Лукић директор Регионалне развојне агенције Златибор - доказује да је историјско наслеђе важна карика за развој еко-етно туризма.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари