Читај ми!

Знање имање

И ови празници су показали да се полако будимо, враћамо природи, коренима и сами себи.

Шетали смо по планинама, поред река и око језера. Гостили се код добрих домаћина. Још једна потврда да су производња биолошки вредне хране и еко-етно туризам карике којe селу нуде боље дане. Све је важније да помиримо екологију и економију зато што - како каже др Лука Радоја: ако нам будућност не буде зелена, нећемо је ни имати. Баш о томе у овом издању говоре:

Стојадин Радивојевић из Параћина - шта етно село Столово нуди странцима кад сиђу са ауто пута.

Дејан Милојевић - зашто се из бетона преселио на Ртањ и сада ужива са пријатељима и гостима који знају да чувају природу.

Раде Митровић из Трешњевице код Ариља - како је део капитала који је зарадио у Бечу уложио у родно село.

Зорица Милојевич из Великог Шиљеговца - колико љубави морамо да уложимо ако желимо да живимо у кући за маштање.

Инжењер Марио Махо подсећа да је организација у производњи поврћа - пола посла.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар: Јелена Вукобрат

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње