Читај ми!

Из нашег атара

Кад већ можемо да производимо воће, поврће, житарице одличног квалитета и имамо стручњаке за технологију, дошло је време да домаћини препознају прераду као пут у профит.

Доста смо се хвалили да смо међу највећим извозницима сировина. Готов производ-лепо спакована биолошки вредна храна, лагано налази купца у нашем атару а спремна је да осваја полице ексклузивне хране у свету зато у овом издању Знања имања говоре:

Стојанчићи из Стојића код Косјерића - зашто људи после дружења са њима одлазе пуни воље, пуни снаге и пуних стомака.

Марија Благојевић - шта је то функционална храна и еколошка производња.

Марко Јанковић - председник Удружења овчара Србије о цени и тржишту.

Адела Ђери Лујић - како звучи рапсодија укуса кад "идемо код Аделе".

Сандра Стевановић - који је пут тартуфа из Шумадије - од шуме до тањира.

Сабина Керић - у жељи да чува планету основала еколошку радионицу Еконаут, кренула је од кошнице и стигла до теглице.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње