Читај ми!

Органска храна - од идеје до реализације

Чувени француски писац Виктор Иго рекао је да ништа не може да заустави идеју којој је дошло право време.

А да је дошло право време за органску производњу у овом издању Знања имања говоре:

Дарко Милић - како је пропутовао пола Европе, а онда са женом Биљаном у златиборском селу Биоска нашао мир и задовољство.

Миломир Станојчић - зашто су одгој коза и и производња органског сира у рукама мајстора добар посао.

Доктор Лука Радоја - колико је важно што је светски програм за храну ове године добио Нобелову награду за мир.

Ана Мирковић, психолог - шта све може кад се велике и мале руке сложе.

Оља Петернек - како шарм и вештина женског предузетништва стварају хармонију укуса.

Сузана Жунковић правник и иконописац - где је пронашла храну и за тело и за душу.

Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов и Јелена Вукобрат

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом