недеља, 18. окт 2020, 11:00
Органска храна - од идеје до реализације
Чувени француски писац Виктор Иго рекао је да ништа не може да заустави идеју којој је дошло право време.
А да је дошло право време за органску производњу у овом издању Знања имања говоре:
Дарко Милић - како је пропутовао пола Европе, а онда са женом Биљаном у златиборском селу Биоска нашао мир и задовољство.
Миломир Станојчић - зашто су одгој коза и и производња органског сира у рукама мајстора добар посао.
Доктор Лука Радоја - колико је важно што је светски програм за храну ове године добио Нобелову награду за мир.
Ана Мирковић, психолог - шта све може кад се велике и мале руке сложе.
Оља Петернек - како шарм и вештина женског предузетништва стварају хармонију укуса.
Сузана Жунковић правник и иконописац - где је пронашла храну и за тело и за душу.
Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов и Јелена Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари