Читај ми!

Органска храна - од идеје до реализације

Чувени француски писац Виктор Иго рекао је да ништа не може да заустави идеју којој је дошло право време.

А да је дошло право време за органску производњу у овом издању Знања имања говоре:

Дарко Милић - како је пропутовао пола Европе, а онда са женом Биљаном у златиборском селу Биоска нашао мир и задовољство.

Миломир Станојчић - зашто су одгој коза и и производња органског сира у рукама мајстора добар посао.

Доктор Лука Радоја - колико је важно што је светски програм за храну ове године добио Нобелову награду за мир.

Ана Мирковић, психолог - шта све може кад се велике и мале руке сложе.

Оља Петернек - како шарм и вештина женског предузетништва стварају хармонију укуса.

Сузана Жунковић правник и иконописац - где је пронашла храну и за тело и за душу.

Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов и Јелена Вукобрат

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње