Здрави залогаји

Здравље је изазов овог времена. Према Рудолфу Штајнеру, лекови су у нама и природи. Ових дана убирамо плодове нашег рада.

Ваљало би да нам је на уму да производња хране мора да буде одговорна. Припремамо и здраве залогоје за зиму. Све мирише на џем од шљиве, печену паприку и кувани парадајиз.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Професорка Мирославка Хркаловић - како се стиже знањем до здравља.

Видоје Вукашиновић, директор Пољопривредне школе у Пожаревцу - зашто је ове године уписана тек трећина ђака.

Доктор Лука Радоја - колико је важно да чувамо здрава земљишта да би произвели здраву храну за животиње и људе.

Мирјана Остојић из покрета slou fud - мого ли урбане баште да обогате живот у граду.

Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари:Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Љиљана М.Васић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње