недеља, 13. сеп 2020, 11:00
Здрави залогаји
Здравље је изазов овог времена. Према Рудолфу Штајнеру, лекови су у нама и природи. Ових дана убирамо плодове нашег рада.
Ваљало би да нам је на уму да производња хране мора да буде одговорна. Припремамо и здраве залогоје за зиму. Све мирише на џем од шљиве, печену паприку и кувани парадајиз.
Зато у овом издању Знања имања говоре:
Професорка Мирославка Хркаловић - како се стиже знањем до здравља.
Видоје Вукашиновић, директор Пољопривредне школе у Пожаревцу - зашто је ове године уписана тек трећина ђака.
Доктор Лука Радоја - колико је важно да чувамо здрава земљишта да би произвели здраву храну за животиње и људе.
Мирјана Остојић из покрета slou fud - мого ли урбане баште да обогате живот у граду.
Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Љиљана М.Васић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари