Здрави залогаји

Здравље је изазов овог времена. Према Рудолфу Штајнеру, лекови су у нама и природи. Ових дана убирамо плодове нашег рада.

Ваљало би да нам је на уму да производња хране мора да буде одговорна. Припремамо и здраве залогоје за зиму. Све мирише на џем од шљиве, печену паприку и кувани парадајиз.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Професорка Мирославка Хркаловић - како се стиже знањем до здравља.

Видоје Вукашиновић, директор Пољопривредне школе у Пожаревцу - зашто је ове године уписана тек трећина ђака.

Доктор Лука Радоја - колико је важно да чувамо здрава земљишта да би произвели здраву храну за животиње и људе.

Мирјана Остојић из покрета slou fud - мого ли урбане баште да обогате живот у граду.

Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари:Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Љиљана М.Васић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом