Будућност је у традицији

Много је разлога да дођете у Сокобању. Можете да уживате а можете и да инвестирате.

Традиција у будућност је мисао која неке људе покреће, да у времену садашњем ускладе и економију и екологију, да у складу са природом нађу смисао живота и стварања, док бања и околна села на падинама шест планина дају прилику да економија опште добробити буде стварна.

Зато у овом издању емисије Знање имање говоре:

Илија Травар, зашто је државни посао заменио за производњу органских зачина на Ртњу.

Јелена Стевановић - како се одржавају биљке у спиралној башти пермакултуре.

Ана и Милош Нинковић - о животу у складу са самим собом, околином у заједничком ртањском центру у Врмџи.

Менаџер Милош Јокић студира у Шпанији, бере јабуке са 33 ha. Које су позиције нашег воћа у свету?

Генетичар Мирослав Ивић производи индустријску конопљу - какав је значај ове биљке која је некада била обавезна у плодореду.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње