Пољопривредна производња и профит у тањиру

Почело је лето. Беремо плодове - резултате нашег знања, временских прилика, организације.

Почела је и борба са ценама, профит је у тањиру - знају агроекономисти. Зато у овом издању Знања имања говоре кувари и домаћини који у агротуризму пласирају своје производе.

Матуранти угоститељске школе из Врњачке бање - какве могућности нуди професија кувар. Професор Марко Мартиновић - шта би требало да садржи један оброк и како да украсимо тањир.

Саша Ћурчић - зашто је решио да после боравка у Русији на падинама Гоча производи козији сир и гости путнике намернике.

Дражен Јакодовић - рођен у Истри, кувао у врхунским кухињама света, какву инспирацију налази у Врњачкој Бањи и лепотама Шумадије.

Драгољуб и Верица Јањић - како су сачували стадо оваца и традиционалну трпезу за еко-туризам који припрема зет Славољуб са синовима.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње