Србија башта Европе

Да у Србији тече мед и млеко важно је да сачувамо пчеле и сточарству вратимо место које му припада.

Можемо да искористимо могућности и постанемо башта Европе, останемо башта Европе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Игор Ђурђевић у Марковој цркви удружио
је мед и дарове шипурка. Машту фризера дели са креацијом за здравље у теглици.

Добривоје Петровић из села Радовци - покреће га мини млекара у пољопривредној школи. Повећава дневну производњу млека на 600 литара.

Драгана Симовић - село Врањани мајстор у каратеу у хармонији покрета и укуса.

Мелиса Ђукић, љубав је из Лондона довела у Тометино поље. Производи биолошки вредну храну и жели да путницима света покаже лепоте Пожеге.

Јелица Спасојевић у Крњачи у породичном бизнису шири културу становања.

У комшилуку Цица Вујовић зове у "Мали рај" - нуди уживања за сва чула.

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом