Од њиве до трпезе и назад

Од њиве до трпезе и назад. То је пут "Знања имања". Огледало наших могућности, традиције, вештине и маште. Богатство различитости и хармонија укуса краси понуду овог краја. У новом издању "Знања имања" подржавамо оне који славе храну.

Породица Радосављевић из Лелића у вајатима на дедовини нуди специјалитете ваљевског краја. Домаћини Качарева се спремају за Сланинијаду. Биће ту и места за слаткише умешних банаћанки.

Професори и ученици средње школе у Мионици успешно комбинују старо и ново за госте из света.

Најбољи млади кувари Србије у Немачкој представљају дарове завичаја на посебан начин.

Ту су и млади креатори, деца Мимоленда који праве јастуке за мирне и лепе снове.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов и Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом