недеља, 16. феб 2020, 11:00
Од њиве до трпезе и назад
Од њиве до трпезе и назад. То је пут "Знања имања". Огледало наших могућности, традиције, вештине и маште. Богатство различитости и хармонија укуса краси понуду овог краја. У новом издању "Знања имања" подржавамо оне који славе храну.
Породица Радосављевић из Лелића у вајатима на дедовини нуди специјалитете ваљевског краја. Домаћини Качарева се спремају за Сланинијаду. Биће ту и места за слаткише умешних банаћанки.
Професори и ученици средње школе у Мионици успешно комбинују старо и ново за госте из света.
Најбољи млади кувари Србије у Немачкој представљају дарове завичаја на посебан начин.
Ту су и млади креатори, деца Мимоленда који праве јастуке за мирне и лепе снове.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов и Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари