Знање имање

Завршава се година. Броје се резултати и грешке. Планира будућност. Како да расподелимо кућни буџет локалне заједнице и државе.

Упорно сунце обасјава богате пашњаке и оранице, шуме и лепоте природе. Магла сакрива пропусте и опомиње да морамо да будемо одговорни према људима који чувају наша села и производе храну.

У овом издању Знања Имања говоре: Светлана Лојанчић из Акмачића о квалитету златарског сира и шта још воле гости који долазе код рођака Небојше у етно-село "Миликина раван".

Агроном Вјекослав Ђурић шта садрже спелта и хељда и како се спава на јастуку од љуспица.

Електроинжењер Владан Дивљак какве су користи пословања на темељима енергетске ефикасности.

Нада Летић из Ченеја да школе и вртићи уче децу да једу биолошки вредну храну.

Александар Ђурић о могућностима органске производње и шта крију падине Рудника.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње