недеља, 01. дец 2019, 11:00
Знање имање
Завршава се година. Броје се резултати и грешке. Планира будућност. Како да расподелимо кућни буџет локалне заједнице и државе.
Упорно сунце обасјава богате пашњаке и оранице, шуме и лепоте природе. Магла сакрива пропусте и опомиње да морамо да будемо одговорни према људима који чувају наша села и производе храну.
У овом издању Знања Имања говоре: Светлана Лојанчић из Акмачића о квалитету златарског сира и шта још воле гости који долазе код рођака Небојше у етно-село "Миликина раван".
Агроном Вјекослав Ђурић шта садрже спелта и хељда и како се спава на јастуку од љуспица.
Електроинжењер Владан Дивљак какве су користи пословања на темељима енергетске ефикасности.
Нада Летић из Ченеја да школе и вртићи уче децу да једу биолошки вредну храну.
Александар Ђурић о могућностима органске производње и шта крију падине Рудника.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари