Знање имање

Показало је Михољско лето све дарове Жупе. Тамјаника и Прокупац окитили винограде. Рибњаци се спремају за Божићни пост. Недавно откривена фигурина привукла је пажњу целог света.

Концепт од "њиве до трпезе" доноси профит и развија породични бизнис. То је и тема овог издања Знања имања.

О препознавању могућности и развоју говоре: три генерације породице Минић из Тржца како се тамјаника вратила на трпезе и зашто је поштују и Французи и Кинези. Ерићи из Плеша - шта нуди "као некад" у авлији за маштање. Шта спремају Жарковићи када укрсте традицију и савремен приступ. Колико љубави Јовковићи упакују у тегле, кад их пакују за свет. Кнежевићи - како је Латковац постао слатковац и зашто је важно да деца бораве у природи. Оно што се памти из Латковца, сигурно је и богата трпеза. Запазили смо сир и кајмак. Ово су последњи сточари у селу.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње