недеља, 31. мар 2019, 11:00
Знање имање
Селу је потребно знање, организација производње, радост стварања. Како од идеје, производа и тржишта до зараде, неки домаћини знају.
Зато у овом издању Знања имања говоре: Бранислав Анђелић, како је у производњи веганског вина у Гроцкој уткао сва знања и искуства стечена у Америци, Канади и Србији. Александар Лукић из Буковца код Сомбора - зашто је важно да се истражује и нуде различити укуси - грилко је нова љубав у палети козијих сирева. Бојан Роквић из Ердевика - шума га учи колико је важан и одржив живот у складу са природом. Производи кулен за понос а његове свиње уживају у дињама. Мирјана Дошен на Фрушкој Гори освојила је нове могућности када је посао из канцеларије преселила на породично имање. Све вештине добре домаћице спаковала је у корпу за маштање.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари