Знање имање

Велике су могућности за развој сеоског туризма показао је сајам у Београду, место промоције и сусрета нових.

Сеоска домаћинства нуде укусе и мирисе наше климе и географије, традиције и културе, током целе године. Еко-етно туризам је један од начина да опстане, такозвано мало газдинство, ако има дар предузетника. Други модели који води у будућност је задруга. Трећи - кооперација са великим компанијама.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Јован Милојевић из Сурчина - како да директна продаја сачува традиционалне производе. Милош Глигоријевић из Петровци на Млави - о значају формирање сложене задруге "Наши Воћари". Горан Васић из Равња - шта за развој домаћинства значи сигуран пласман немачком купцу.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом