недеља, 24. феб 2019, 11:00
Знање имање
Могућности и искуства нам говоре, да је дошло време да престанемо да се хвалимо да смо међу 10 највећих извозника кукуруза на свету.
Ваља направити кулен, шунку и сланину, па и струју и зато у овом издању Знања имања говоре: Младен Лемајић из Шида. Где је место сремском кулену, на дунавском путу кобасице. Браћа Јовановићи из Сремске Митровице - како су 250 година традиције и знања из руских школа уткали у шунку врхунског квалитета. Зоран Поморишки, какви су изгледи да Ботош постане прво енергетски независно село у Србији.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари