Знање имање

Мали произвођачи хране су наша шанса.

На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо а месо у готов производ - златиборски пршут. У Банатском Новом Селу обишли смо вредне и хумане домаћине. За ову емисију Знања имање говоре: породица Ивановић о изазовима сточарства. У Банатском Новом Селу откривамо како је традиционална рецептура за производњу сирћета сачувала задругу. Мирослав Веселиновић из Сремских Карловаца говори о брендирању ризлинга.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом