Знање имање

Мали произвођачи хране су наша шанса.

На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо а месо у готов производ - златиборски пршут. У Банатском Новом Селу обишли смо вредне и хумане домаћине. За ову емисију Знања имање говоре: породица Ивановић о изазовима сточарства. У Банатском Новом Селу откривамо како је традиционална рецептура за производњу сирћета сачувала задругу. Мирослав Веселиновић из Сремских Карловаца говори о брендирању ризлинга.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње