недеља, 30. дец 2018, 11:00
Знање имање
У новогодишњој емисији Знања имања дружимо се са домаћинима који су обележили претходну годину.
Говоримо о органској производњи и производњи биохране. Шта су наше шансе и како се прилагодити домаћем и европском тржишту. Овај пут о томе како заштити природне ресурсе говори министар за заштиту животне средину Горан Триван.
У Винарији "Ковачевић" припремили су традиционални сремски ручак, а говоримо и о развоју еко-етно туризам. Ово је једна од ретких винарија која је почела са органском производњом грожђа и вина.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари