Знање имање

У новогодишњој емисији Знања имања дружимо се са домаћинима који су обележили претходну годину.

Говоримо о органској производњи и производњи биохране. Шта су наше шансе и како се прилагодити домаћем и европском тржишту. Овај пут о томе како заштити природне ресурсе  говори министар за заштиту животне средину Горан Триван.

У Винарији "Ковачевић" припремили су традиционални сремски ручак, а говоримо и о развоју еко-етно туризам. Ово је једна од ретких винарија која је почела са органском производњом грожђа и вина.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње