Знање имање

Како да сачувамо квалитет земљиш,ваздуха и воде, то ће нам у будућности бити велики и важан задатак.Можемо, ако живимо и радимо у складу са самим собом, природом и целим окружењем.

Зато у овом издању Знања Имања говоре: кумови Милан и Славко у селу Маркова црква. Прво су оживели воденицу а сада праве планове за развој органске производње и еко туризма.

Доктор Лука Радоја, како да вратимо хумус и прихватимо принципе одрживе пољопривреде.

Јелена и Сефан у Лалићу су искуства и машту уткали у хармонију укуса и рекли ћао шећеру.

Симићи и Марковићи из Криваје у Поцерини знају да је сточарство круна економског еколошког пута у профит.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње