недеља, 16. дец 2018, 11:00
Знање имање
Како да сачувамо квалитет земљиш,ваздуха и воде, то ће нам у будућности бити велики и важан задатак.Можемо, ако живимо и радимо у складу са самим собом, природом и целим окружењем.
Зато у овом издању Знања Имања говоре: кумови Милан и Славко у селу Маркова црква. Прво су оживели воденицу а сада праве планове за развој органске производње и еко туризма.
Доктор Лука Радоја, како да вратимо хумус и прихватимо принципе одрживе пољопривреде.
Јелена и Сефан у Лалићу су искуства и машту уткали у хармонију укуса и рекли ћао шећеру.
Симићи и Марковићи из Криваје у Поцерини знају да је сточарство круна економског еколошког пута у профит.
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари