Знање имање

Искуства развијеног света кажу да економска стабилност земље негују мала и средња предузећа. Како да оснажимо домаћине са идејом да се упусте у породични бизнис - у томе помажу примери добре праксе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Светлана Стојановић из Кикинде, примењена уметница, наставница ликовног. Пре 10 година почела органску башту, данас учи своју децу и њихове другаре како се постаје предузетник.

Валерија Балинт из Телечке пронашла купце у Немачкој. Окупила комшије и стално напредује. Органску зачинску паприку жели да преведе у био динамику.

Три генерације Влајића из Црне Баре негују модел породичне задруге. На њиховом имању сточарство прати ратарску производњу, економију граде на уштедама.

Упознаћемо имладог ИТ стручњака. Оскар Марко је освојио прво место на међународном такмичењу за иновације у Кенији.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана Петровић и Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом