Знање имање

Искуства развијеног света кажу да економска стабилност земље негују мала и средња предузећа. Како да оснажимо домаћине са идејом да се упусте у породични бизнис - у томе помажу примери добре праксе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Светлана Стојановић из Кикинде, примењена уметница, наставница ликовног. Пре 10 година почела органску башту, данас учи своју децу и њихове другаре како се постаје предузетник.

Валерија Балинт из Телечке пронашла купце у Немачкој. Окупила комшије и стално напредује. Органску зачинску паприку жели да преведе у био динамику.

Три генерације Влајића из Црне Баре негују модел породичне задруге. На њиховом имању сточарство прати ратарску производњу, економију граде на уштедама.

Упознаћемо имладог ИТ стручњака. Оскар Марко је освојио прво место на међународном такмичењу за иновације у Кенији.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана Петровић и Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње