Знање имање

На путу од њиве до трпезе, велике су могућности за потврду наших знања и амбиција. Често нам искуства из света укажу на благодети које имамо а не видимо.

Биолошки вредна храна у домаћинској атмосфери има посебну вредност. У овом издању Знања iмања о значају породичног бизниса говоре: брат и сестра Алексеј и Александра Радичевићу селу Горња Краварица изнад Гуче са родитељима развијају сеоски туризам, почели су прераду воћа и производњу сира и кајмака.

Милевка Клапер из Мужинаца крај Сокобање, гости путнике из света специјалитетима из комшилука. Вук Пантовић са Пештера на огњишту, негује традицију и културу и прави простор за будућност осморо унучади.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана Васић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње